nlc.hu
Trend
Diploma nélküli plasztikai sebész

20 évig dolgozott plasztikai sebészként, orvosi végzettség nélkül

Nem hogy orvosi diplomája nem volt, de még a középiskolát sem végezte el a férfi, aki két évtizeden át végzett férfi intimplasztikákat Thaiföldön.

20 éven keresztül végzett különféle pénisznagyobbító beavatkozásokat egy thai férfi úgy, hogy semmiféle orvosi végzettséggel nem rendelkezett, sőt, már a középiskolát is otthagyta, a 9. osztály után.

A 36 éves Kittikorn Songsrit az utóbbi években a közösségi médiában hirdette szolgáltatásait és havonta legalább két-három páciense volt. Miután a múlt héten letartóztatták, bevallotta, hogy sem orvosi diplomája, sem pedig engedélye nincs. Tinédzserkorában saját maga tanulta meg a pénisznagyobbító eljárásokat és azóta is ezzel foglalkozott. Ezúttal úgy bukott le, hogy egy elégedetlen páciens, aki a műtét után fertőzést kapott, feljelentette a hatóságoknál. 

Szike

Illusztráció: Getty Images

A rendőrség egyik munkatársa leendő ügyfélnek álcázva magát felvette a kapcsolatot az álorvossal, majd a műtét megbeszélt időpontjában egy csapat rendőrtiszt rajtaütött Songsriton. 

A kihallgatás során a férfi elmondta a nyomozóknak azt is, hogy 5000 és 20 000 baht (55 000-215 000 forint) közötti összeget kért a beavatkozásokért. 

Az ügyben a leginkább megdöbbentő az, hogy mindez csak két évtized után tudódott ki, vagyis eddig nem akadt olyan páciens, aki feljelentette volna a kamu sebészt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top