nlc.hu
Trend
Elrontott szőkítés

Fodrásznál szőkíttetett, katasztrofális következménye lett

Hónapok óta kénytelen takargatni a haját egy nő, annyira elrontották a frizuráját.
Hajfestés

Egy amerikai tartalomgyártó, Morgan Paige Carter egy jó nevű szépségszalont keresett fel Miamiban, hogy ott a megfelelő hozzáértéssel, a lehető leginkább kíméletes módon szőkítsék ki a haját. A szőkítés azonban katasztrofális következményekkel járt: a nőnek gyakorlatilag tőből potyogtak le a hajtincsei, csak néhány maradt meg az eredti hosszában.

A frizurabaleset már hónapokkal ezelőtt történt, azóta elkezdett visszanőni a haja, ám még mindig vállalhatatlanul néz ki, ezért folyamatosan takargatja. A közelmúltban egy TikTok-videóban is megmutatta, hogyan fest most a frizurája.

A nő elmondta: sokan azt tanácsolták neki, hogy inkább borotválja le a maradék haját is, azonban erre nem hajlandó. Most fogta fel ugyanis, hogy mennyire fontos a számára a haja, korábban ugyanis, míg nem volt vele komolyabb gondja, ez fel sem tűnt neki. 

Elárulta azt is, próbált klasszikus parókát viselni, ám az nagyon nem vált be neki, épp ezért inkább kalapokat visel, vagy kontyba fogja a megmaradt, hosszabb tincseit, hogy azokkal takargassa a hiányos foltokat. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top