nlc.hu
Trend
Téli hajszín trendek 2024 – Ezek fognak tarolni a szezonban

Porcukorszőke és kávébarna: íme, a top 5 téli hajszíntrend 2024-ben!

Találd meg a stílusodhoz és egyéniségedhez illőt 2024 telének legizgalmasabb hajszíneiből!

Az ősz felén túl ideje, hogy elkezdjünk a téli szezonra készülni, az egyre hűvösebb napokat pedig barátságosabbá tenni némi megújulással. Mutatjuk, mik lesznek 2024 telén azok a hajszínek, melyek igazán divatossá tesznek majd!

Kávébarna

Fotó: Marc Piasecki/WireImage

Fotó: Marc Piasecki/WireImage

A forró tejeskávé színét idéző barna árnyalat melegsége ebben a szezonban egyértelmű sláger lesz! Ez a karamellbe hajló, kifinomult és elegáns árnyalat szinte mindenkinek jól áll és ideális választás, ha szereted a klasszikus, nőies megjelenést. Nem véletlen, hogy Palvin Barbinak is ez a védjegye!

Porcukorszőke

Fotó: Jacopo M. Raule/Getty Images for Bottega Veneta

Fotó: Jacopo M. Raule/Getty Images for Bottega Veneta

Igazán látványos, vagány és feltűnő a szőke egészen világos, szinte már vattacukorra vagy porcukorra emlékeztető változata. A jeges táj csillogását idéző eredmény nagyon szexi, és különösen jól mutat olyan kontrasztos színekkel, mint Kendall Jenner sötét ruhája.

Ragyogó vörös

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

2024 telén a vörös árnyalatai közül a középvilágos, természetes hatást keltő színek jelentenek telitalálatot. Ha eddig bizonytalan voltál, kipróbáld-e, akkor itt a remek alkalom hozzá, hiszen szuperdivatos lesz.

Mélybarna

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Feketébe hajló, egészen sötét tónusú, barna tincsekkel garantált a dögös hatás. Ashley Graham is imádja ezt a színt, mely gyönyörűen ötvözi a buja és elegáns vonalat, egyúttal pedig rendkívül nőies.

Napfényszőke

Fotó: Taylor Hill/FilmMagic

Fotó: Taylor Hill/FilmMagic

A szürke, téli napokon pazar látvány, ha frizuráddal idézed meg a napfényt! Nagyszerű választás mindazoknak, akik kedvelik a természetes megjelenést, mégis szívesen választanak olyan vibráló hajkoronát, mint amilyet  például Jennifer Lawrence visel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top