nlc.hu
Trend
Röhejes tetoválás

Röhejes tetoválással verte át a turistát a thai tetováló

Igencsak kellemetlen bakiba futott bele egy brit turista, aki szuvenír gyanánt csináltatott magának tetoválást thaiföldi nyaralásán.

Szeretet, béke, harmónia – ezt a feliratot akarta magára tetováltatni thai írásjelekkel egy brit tursita a thaiföldi nyaralásán. A férfi a Redditen büszkén mutatta meg az alkarjára került tetkót, azonban a közösségi oldal felhasználói hamarosan szembesítették a fájó ténnyel, miszerint a tetoválóművész igencsak megvezette őt. A felirat ugyanis a Kaeng Khiao Wan Ped Kai szavakat tartalmazza, ami azt jelenti: fűszeres zöld curry csirkével

Elrontott tetoválás

Nem épp erre a feliratra vágyott (Fotó: Reddit)

„Legalább a helyesírás korrekt” – jegyezte meg egy thai nemzetiségű hozzászóló. Ami azonban vélhetőleg nem különösebben vigasztalja a turistát, aki a legkevésbé sem erre a feliratra vágyott. A férfi ugyanakkor elárulta, hogy útja során maga is megkóstolta a szóban forgó, tradicionális thai fogást, ami az egyik legcsípősebb étel volt, amit valaha is evett. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top