nlc.hu
Trend
Ezek a legnépszerűbb halloweeni jelmezek

A Google szerint ezek lesznek 2024 legnépszerűbb halloweeni jelmezei

A jelmezes bulik legnehezebb része mindig a megfelelő kosztüm kiválasztása, hiszen minden évben újabbnál újabb trendek jelennek meg. Idén ezek a legnépszerűbb halloweeni jelmezek.
halloweeni jelmezek

Bevallom őszintén, hogy amennyire szeretem a halloweent, valahol akkora szorongást is érzek a jelmezes bulikkal kapcsolatban. Imádom a hangulatos dekorációkat, az őszt, a tökfaragást, na meg persze szeretem a kötelező díszpárnákat levadászni az üzletekben. Na de mi a helyzet a jelmezekkel? Véleményem szerint a a buli legnehezebb része a megfelelő kosztüm kiválasztása. Kétségtelen, hogy a tökéletes jelmez megalkotása sok időt vesz igénybe, ugyanakkor mindig nagyon vicces és inspiráló látni, hogy mások kiknek a bőrébe bújnak bele arra az egy estére. Vannak, akik annyira beleélik magukat a szerepbe, hogy ultramenő és rendkívül élethű “műalkotásokkal” jelennek meg, mások pedig leginkább a túlélésre játszanak. (Utóbbi lennék én.) Mindenesetre mindig érdekes megfigyelés, hogy évről évről hogyan és milyen mértékben változnak ezek a trendek. A Google nem olyan régen megvizsgálta, hogy mik azok a jelmezötletek, amelyek jelenleg a legjobban hasítanak az Egyesült Államokban. 

Az idei lista élén Bob áll, a Beetlejuice folytatásából, ami talán nem tűnik olyan meglepőnek, azonban a második hely már annál inkább. Biztos mindenki emlékszik a breaktáncosnőre, Rachael Louise Gunn-ra, akit csak Raygunnak ismernek. A versenyző a párizsi olimpián a 3 selejtező alatt 0 pontot szerzett, ezt követően pedig mémszenzációvá vált és az egész világ figyelmét felkeltette.

Úgy tűnik, hogy a zöld-sárga melegítőbe öltözött sportoló nemcsak az olimpián, hanem a halloweeni bulikon is “nagy feltűnést fog kelteni”, mivel a közkedvelt jelmezek listáján az ő neve szerepelt a harmadik helyen. A harmadik helyet CatNap szerezte meg a népszerű Poppy Playtime videojáték-sorozatból.

Na de lássuk, hogy ezek mellett mik a legnépszerűbb halloween-i jelmezek idén a Google szerint: 

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top