Trend

Hatalmas retro darab tér vissza: a masszírozós csúnyapapucs

A trendmutatók szerint már megvan, hogy milyen papucsban fogsz slattyogni egész nyáron.

Szerencsére már egy másodpercet sem kell várni, már most lehet tudni, hogy mi lesz az idei nyár papucsőrülete. Annak viszont rossz hírünk van, akit jó ideje gyengéd érzelmek fűznek az eddig jól bejáratott, trendinek és egészségesnek kikiáltott Birkenstock, Crocs vagy más típusú papucsához. Ha szeretnél a forró aszfalton vagy a strand homokjában is a lehető legdivatosabb lenni, akkor most nyárra bizony váltanod kell. Mégpedig egy olyan darabra, ami bevallottan csúnya, legalább annyira, mint a szandál zoknival.

A nyár slágere ugyanis nagy eséllyel az Ausztráliából származó ún. Masszázs papucs lesz. Hogy mi benne a masszázs? A talpreflexológia, de mutatjuk is, mert a képek elég beszédesek.

Az almárkát az Aussie fejlesztette, és ha minden igaz, az ortopéd retro nagymamapapucsra erősen hajazó lábbeli járás közben egyszerre erősíti és kényezteti a talpunkat. Ezek után tulajdonképpen azon sem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy a papucsot csak a patikákban lehet kapni.

A Masszázs elődjét, egyben prototípusát egyébként egy bizonyos Gabriel Eber fejlesztette Sydney-ben három évtizede, azzal a szándékkal, hogy enyhítsen a lábsajgáson. Az innováció akkor hatalmas wellness-siker lett, azóta a papucs számtalan előnyét igazolta vissza kutatók és vásárlók sokasága. Hamarosan kiderül, hogy idén nyáron is fogunk-e neki ennyire örülni.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top