TV-sztárok

Ada zsírégetővel készül a strandszezonra!

A magyar tengerhez utazna idén nyáron Ada két kisfiával, Bálinttal és Bencével. A nyaralásig ugyan még van egy kis idő, de a csinos műsorvezető már most elkezdett készülni a bikiniszezonra. Ada zsírégető diétába kezdett, aminek segítségével eddig közel öt kilót fogyott.

Ada zsírégetővel készül a strandszezonra!A VIVA televízió egykori műsorvezetőjére a munkakereséssel töltött hónapokban felszaladt három kiló plusz, ám az édesanyának ez sem okozhatott problémát, hiszen már megígérte gyermekeinek a vízparti nyaralást. Így inkább diétába kezdett.

„Soha nem fogyókúráztam, mert nem hiszek abban, hogy ha megvonok magamtól bizonyos falatokat, attól fogynék. Maximum a víz távozik ilyenkor az ember szervezetéből. Ráadásul enni is szeretek, így most sem drasztikus diétát kerestem, ezért örültem a zsírégető klub speciális étrendjének, amellyel nem éheztem, mégis lement rólam 4,2 kg az első héten. Most már biztosan lemegyünk a Balatonra a fiúkkal.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top