TV-sztárok

Lebukott Cristofel: megcsalta Veronikát

Bár megfogadta, hogy hűségesen várja Veronikát, a kubai fiú mégsem tartotta be a szavát. Hazugságvizsgálat derítette ki, hogy két lánnyal is csókolózott – számol be a Blikk.

Lebukott Cristofel: megcsalta VeronikátPoligráfos vizsgálatnak vetette alá magát VV Cristofel, hogy bebizonyítsa a villában maradt kedvesének, hogy kizárólag őt szereti. A hazugságvizsgáló azonban kiderítette, hogy a 18 éves kubai – akit a fecsegése miatt kitiltottak a luxusbörtönből – képtelen volt hű maradni: két lánnyal is csókolózott, mióta kijött a villából. Cristofel állítja: megijedt a szerelemtől, de nem csalta meg Veronikát (20), és soha nem is bújna ágyba mással, amíg a lányt szereti. „Azért csókolóztam két másik lánnyal, mert megpróbáltam Veronikát elfelejteni, (…) iszonyatosan fájt, hogy Péter telebeszéli a fejét azzal, hogy én kint úgyis megcsalom” – magyarázkodott Cris, aki mindezek ellenére bőszen azt bizonygatta a bulvárlapnak, hogy szereti a lányt. Elmondása szerint iszonyatosan rosszulesett neki, hogy Veronika videoüzenetben szakított vele. Éppen ezért újra szerelmet vallott a lánynak, s kitartóan bízik abban, hogy kap még tőle egy esélyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top