TV-sztárok

Kati mama begerjedt Alekoszra

A becsiccsentett Kati mama órákon át tombolt a rezidencián, még Alekoszra is ráugrott pár pohár után – számolt be a Blikk.

Kati mama begerjedt AlekoszraIsmét Kati mama (54) lett az ÖsszeEsküvők rezidenciájának szereplője. A ma este a fiával, Marcival vállvetve a Ricsi–Éva párossal összecsapó asszony – akihez legutóbb mentőt kellett hívni – ismét felöntött a garatra, annak ellenére, hogy nem bírja az alkoholt. Pár pohár italtól pedig teljesen kifordult a magából, akárcsak párszor a fiacskája. Először a fürdőszobában lepte meg a közösen fürdő Mását és Nikót, azt javasolva, hogy mutassák meg neki a mellüket, cserébe ő is elővillantja a sajátját. Ezt követően pedig Alekoszt próbálta elcsábítani, ám a görög teljesen megrémült a nőtől. Kati mama először csábos pillantásokkal próbált udvarolni, és Alekosz mellkasát szagoltatta, majd – mivel ez nem vált be – hátulról elkapta Alekoszt, és a falhoz szorította, kijelentve: ha visszajön a párbajról, megerőszakolja az egykori VV-győztest. Kérdés, mit fog ehhez szólni Kati mama párja, János bácsi, akinél már jócskán kiverte a biztosítékot felesége és fia eddigi botrányos viselkedése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top