TV-sztárok

Felpofozták és kidobták egy klubból Lil C-t

Az X-Faktor felfedezettje egy diszkó VIP-részébe próbált bejutni – írja a Bors.

Felpofozták, és kidobták egy klubból Lil C-tSzombat éjjel Lil C – akiről az a hír járja, hogy egy kisgyermekes anyukának udvarol – egy felkapott éjszakai szórakozóhely VIP-helyiségébe szeretett volna bejutni, ám a budapesti éjszaki élet egyik emblematikus alakja nemkívánatos személynek minősítette. A tehetős, befolyásos és izmos férfi az énekes-táncos fiú útját állta, aki nem akart ebbe beletörődni. Dulakodás, lökdösődés kezdődött, majd a szemtanúk elmondása szerint két pofon is elcsattant. „Lil C is ütött, de kapott is egy hatalmasat, ami arcon találta” – értesült a bulvárlap az egyik szemtanútól. Ezek után az X-Faktorból kiesett énekesnek nem maradt más választása, minthogy odébbálljon. Ebben pedig a biztonsági őrök is „segítettek neki”. „Valóban volt hétvégén egy kisebb afférom. Én már lezártam magamban ezt a dolgot” – nyilatkozott szűkszavúan Lil C, akinek nem ez volt az első verekedése. Egykori mentora, Keresztes Ildikó azzal magyarázza a fiú viselkedését, hogy még nem dolgozta fel a kiesését. Állítja, Lil C egyáltalán nem agresszív, csak magabiztos.

A Blikk úgy tudja, hogy az énekest egy régi balhéja miatt nem engedte be a főrendező. Lil C a hajógyári-szigeti szórakozóhelyről már régóta ki van tiltva, ám ezúttal újra megpróbált bejutni, immár az „X-Faktor sztárjaként”. „Pár éve egy VIP hölgyvendégünket nem hagyta békén, azóta nem engedjük be” – nyilatkozta Papp Gergely, a partisorozat producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top