TV-sztárok

Újabb pofont kapott VV Sehi

A villában hónapokon át hitegette szerelmével a lányt VV Gergő, a kiesése után pedig bőszen hangoztatta, hogy kampányolni fog mellette. Az ígéretét azonban korántsem akarja betartani a villa alfahímje – írja a Blikk.

VV Gergő ismét becsapta SehiMiközben Seherezádénak a legnagyobb szüksége lenne a támogatásra, VV Gergő úgy döntött, hogy nem kampányol mellette. „Minden lakónak eljön egyszer az ideje, most éppen Sehit választották ki. Nem gondolom, hogy kötelességem lenne óriási kampányba kezdeni, nem én vagyok rá a megfelelő személy” – állítja a tévés szakácsnak készülő Gergő, aki a kiesése óta boldogan él párjával, Csillával. Ez azonban nem lepte meg Sehi édesanyját, Dittát, aki szerint Gergő eddig is csak hazudozott. „Egyetlen pillanatig sem bíztam Gergő  szavaiban, miután kiderült, hogy csak taktikai okokból közeledett a lányom felé” – jelentette ki Ditta, aki akkor sem kérne Gergő kampányából, ha ezen múlna a lánya kiesése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top