TV-sztárok

Két férfival is csókolózott Muri Enikő

Az X-Faktor énekesnője az Én, József Attila című darab próbái során mindkét címszereplő csóktudását letesztelhette, sőt ki is értékelte. Az énekesnőnek amúgy eleinte furcsa volt a színpadi csókolózás – írja a Bors.

Két férfival is csókolózott Muri EnikőMuri Enikőnek többek között csókjelenetben is bizonyítani kell a színpadon, a Madách Színházban bemutatandó darabban. Elmondása szerint nagyon izgult, ráadásul színészi tapasztalata sem volt ezen a téren, ugyanis a Gór Nagy Mária Színitanodában csak egyszer volt ilyen jelenete. A külföldi karrierről álmodozó x-faktoros a próbák során a darab mindkét címszereplőjével, Nagy Sándorral és Posta Victorral egyaránt csókolózott. „Nem tudom, hogy Posta Victor alapvetően amúgy is így csókol-e, mint a próbák során, de azt éreztem, hogy nagyon szexin, nagyon szenvedélyesen csókol. Nagy Sándor meg inkább romantikus, visszafogott – értékelte kollégáinak a színpadi csókképességét. – Mindketten baromi helyes pasik, és nagyon kedvesek a civil életben is” – árulta el kollégáiról az immár szingli énekesnő. A bulvárlap azonban arról is beszámolt, hogy a fotósuk szemtanúja volt annak, amint éppen a hétfő esti próba végén a kulisszák mögött Victor végigsimította Enikő fenekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top