TV-sztárok

Szexet akart a villában VV Olivér

Vágyfokozó pirulákat akartak becsempészni az újonnan beköltözött exvillalakók, hogy feltüzeljék a bentiek szexuális étvágyát – írja a Blikk. A veszélyes terv azonban dugába dőlt, a bejáratnál elvették tőlük a biztonságiak.

Szexet akart a villában VV OlivérSzexuális ajzószerekkel akarták feldobni a hangulatot a villában az egykori lakók. Olivér és Gombi eszelte ki a csínyt, mondván „hatalmas poén lenne, ha a fiúk egy kis merevedési zavarral küzdenének”. „Öt hónapja élnek már bezárva, szex nélkül. Borzalmas dolog ez, ezt mi Gombival mindketten nagyon jól tudjuk” – magyarázkodott Olivér, aki már a beköltözés napján összebalhézott Kingával. A két exvillalakó beszerzett egy vény nélkül kapható szexuális stimulálószert, és a benti fiúk italába akarták belekeverni, abban bízva, hogy attól beindulnak a játékosok. Olivérék azonban lebuktak: az átkutatás során megtalálták náluk a tablettákat, amelyeknek a szedése komoly egészségügyi kockázatokat okozhatott volna a villalakóknál. Attilának mindenesetre nem kell semmiféle pirula, őt már a salsaesten táncoló lányok beindították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top