TV-sztárok

Taktika? VV Attila felcsapott kerítőnek

Bár Péter a kiesése óta minden igyekezetével próbál cinkostársa hátán a médiában maradni – például annak ürügyén, hogy a mit sem sejtő Attilának száznál is több lányt toborzott össze kéretlenül –, este szerepet cseréltek a fiúk.

Taktika? VV Attila felcsapott kerítőnekA diszkókorszakot megidéző bulin Attila viccbe csomagolva szembesítette Pétert kétes dicsőségű skalpjaival: „A fiúknak a lányokkal szexelniük kell – mondta. – Például Petinek Verával. Vagy Veronikával. Opcionális…”

A lista itt még nem ért véget, nem sokkal később Annamarit szállította volt villahaverjának: „Hadd mutassalak be neki. Nem tudom, mi a neve, de modell.” Péter nem kapott az alkalmon, inkább Eszterrel bonyolódott heves rokiba, miközben érdekmentességét bizonygatta néhány percig.

Attila ezalatt Verával folytatta a békülést: „Miért csináltad? Te rontottad el!” – mondta a vasárnap kiesett lánynak, amikor az elgondolkozott, hogy akár jól is érezhették volna magukat a korábbi hetekben. „Tudom, lehet, hogy igazad van. Sajnálom ezt” – ismerte el Vera, aki ezek szerint lehet, hogy ma már nem csak a napvilágot látott castingvideóját bánja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top