TV-sztárok

Eszter keményen beszólt VV Verának

A többiekkel ellentétben egyedül Attila fogadta megértéssel a kiesett villalakó pornós múltját. Úgy döntött, megvédi Verát a támadásoktól, hiszen a beköltözött exjátékosok minden pillanatot megragadnak, hogy eszébe juttassák Verának az elhíresült szexvideóját – írja a Blikk.

Alázzák a villalakók VV VerátSzárnyai alá vette Attila a hétfőn visszaköltözött Verát, miközben a többi villalakó folyamatosan beszólogat a pornó-castingos lánynak. „Kérsz majonézt a virslidre?” – célozgatott Eszter, amiből persze a még játékban lévő villalakók – Attila, Fecó, Sehi és Csaba – semmit sem értett. Vera – akinek azóta már állásajánlatot is tett Szandika – megelégelte az élcelődéseket, és feltárta a többiek előtt is a múltját. Attila azonban nagyon emberségesen fogadta, hogy kiderült Vera pornózása. „Nem tudok rád másképp nézni, számomra nem vagy rosszabb ember. (…) Kollektíven szétcincálni egy embert nem lehet, szerintem viseld hidegvérrel (…) Ha még egy célzást hallok, szembefordulok akár a legjobb barátaimmal is, és megkérem őket, hogy menjenek haza” – mondta a pornó-Oscar-esélyes lánynak. Nem váratott sokáig a következő beszólás, Péter megjegyzése pedig hatalmas vitához vezetett a Való Villában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top