TV-sztárok

Új karrier vár VV Verára

Még a bokszhéten vetett szemet a villa érzékeny lelkű lányára Bunyós Pityu, aki már ajánlatot is tett neki – írja a Bors. Verát pedig úgy tűnik, az esetleges sportolói karrier jobban tűzbe hozza, mint a lehetséges pornókarrier.

Új karrier vár VV VeráraA Való Világ bokszhete alatt Bunyós Pityu meglátta Verában a jövő bajnokát, és úgy döntött, hogy bokszolót farag a villalakóból. Az egykori bokszbajnok szerint, ha a 28 éves lány is akarja, komoly karriert futhat be profi öklözőként, elszántságával és tehetségével pedig könnyen érvényesülhet a ringben. „Vera kivételes tehetség, akivel érdemes lenne kezdeni valamit. (…) Van még négy-öt jó éve a bokszban, egy év amatőr versenyzés után akár profi is lehet, és abból urasan meg tud élni” – állítja Pityu. VV Verát – akinek már Szandika felajánlott egy közös munkát – nagyon boldoggá tette az edzőjének az ajánlata. „Nagyon tetszik az ötlet. Jó érzés, hogy ennyire hisz és ennyi fantáziát lát bennem. (…) Boldogan belevágok a közös munkába Pityuval” – jelentette ki a pornó-Oscar-díj várományosa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top