Sztárok

Fenékstírölés orrvérzésig a VV 5 bokszgáláján

8 versenyző, 1 ring, 100 lelkes rajongó, 2 vérző orr, 1 műbalhé, és mindez élőben. Ott jártunk a Való Világ 5 bokszgáláján.
Fenékstírölés orrvérzésig a VV 5 bokszgáláján

 

Az már az RTL-székházba való belépéskor tiszta, hogy itt valami egészen különleges rendezvény részesei lehetünk. Egy olyan buli ugyanis, ahol VV (most már műsorvezető) Anikó bőrszerkóban és csipkekesztyűben nyomul, és ahol Fresh Andi is befér a VIP-kordon mögé, az tuti, hogy tartogat meglepetéseket. Így is lett.

Tűsarkak vs. anyukák

Az rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy nemcsak a VV 5 versenyzői nagyon különbözőek, de a hozzájuk tartozó rajongótáborok is élesen elkülönülnek egymástól. Először VV Attila táborához kerülünk, ahol nagy hangú pasik és beszólogatós csajok alkotják a kemény magot, nem úgy, mint Csabánál, ahol kamaszokat nevelő anyukák kántálják Csabának egyre hangosabban, hogy „Üsd ki! Üsd ki!”, és persze itt vannak a hisztikirálynő Kinga tűsarkús plázacica barátnői, akik legalább annyira mocskos szájúak, mint a Villa káromkodás-hercegnője. Sehi táborát visszafogottan, de annál lelkesebben ordibáló rajongók adják, akik komolyan veszik a feladatukat: Sehi edzőivé avanzsálnak. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a sérült sportembernek sikerül pityergősre vernie Kingát, pedig neki még a legjobb barátnője, VV Dya is szurkol. Az exlakó egyébként kísértetiesen hasonlít Voksán Virágra, aki szintén jelen van, és amikor erre ráeszmélt, ahelyett hogy felismerte volna az üzleti lehetőséget kettejük hasonlóságában, inkább gyorsan odébb húzódott. (Pedig már szinte láttuk magunk előtt a két fekete szépség közös cédéjét Plasztikgörl címmel a MAHASZ slágerlistájának élén). VV Sittes Gergő rajongótábora a büszke mamából, két kigyúrt fiatalemberből és három-négy harci amazonból áll. Jogosan merül fel a kérdés, vajon milyenek Vera és Péter szurkolói? Halkak… vagy itt sincsenek – mi legalábbis egyetlen „Hajrá, Peti!” vagy „Hajrá, Vera!” felkiáltást sem hallunk. Cserébe itt van Eszter mamája, aki simán megnyerné a leghangosabb és leglelkesebb szurkolónak járó címet.

VV Gergő harcias rajongói
VV Gergő harcias rajongói. Képgaléria, itt!


Szakkommentátorra bukkanunk

Meccsnézés közben egy ötvenes VV-rajongó csapódik hozzánk, aki szerencsére nemcsak a Való Világ dolgaival van tisztában, de a boksz világát is ismeri és az aktuális bulvártémákat is kívülről fújja. Így tudjuk meg Vera és Eszter mérkőzése alatt, hogy „Vera már totál be van kattanva” és azt is, hogy a boksz az alacsony emberek játéka. Próbáljuk felhívni a figyelmét arra, hogy Bunyós Pityu például két méter magas, de az érvelésünk süket fülekre talál.

Már éppen sikerül meggyőzni a szakkommentátorunkat, hogy a boksz nem egy észjáték, amikor Kinga és Sehi lép a ringbe. Meccsük csak nyomokban tartalmaz bokszot, inkább egy nagy pláza téli kiárusításának utolsó napjára emlékeztet, ahol a cél: megszerezni az utolsó műszőrme mellényt. Kingának hatalmas szerencséje, hogy a haját szorosan a fejére simították, különben „a nagy küzdő”, Sehi valószínűleg megritkította volna a sörényét.

Kinga kiborult az egyhangú pontozáson
Kinga kiborul az egyhangú pontozáson. Képgaléria, itt!

A kerti törpe és a kalapácsember mérkőzése alkalmi barátosnénk lelkivilágát is érzékenyen érinti: „Attilának micsoda élete lehetett, azok a vágások a karján, te jó ég…”, a legféltettebb információkat itt azonban nem hallgathatjuk tovább, ugyanis Attila ekkor két akkorát húz be Péternek, hogy kénytelenek rászámolni a feszülő pólós versenyzőre. És ez így megy tovább három meneten keresztül, amelynek szüneteiben Pétert megpróbálják újraéleszteni, Attila pedig felváltva stíröli Kinga anyját és a számhordozó lány formás fenekét.

Steven Segal ereje, Chuck Norris tekintete és Bruce Willis elhivatottsága egyszerre testesül meg a ringben, amikor VV Gergő leveszi a köntösét, VV Csaba viszont Nemecsek Ernő bátorságával próbál küzdeni a villa legelszántabb lakója ellen, aki bár fél liter vért spriccel a bíró makulátlan ingére, mégis megnyeri a meccset. Kommentátorunk legnagyobb bánatára. Egy „Szeretünk, Csaba” kiáltás kíséretében a nyugdíjas korosztály képviselőivel együtt kivonulunk a stúdióból.

Az anyukák szemébe Csaba volt az igazi nyertes. Képgaléria, itt!
Az anyukák szemében Csaba az igazi nyertes. Képgaléria, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top