TV-sztárok

Mulatós énekes lesz VV Fecó

Ahogy kijött a villából, a luxusból a nyomorba került VV Fecó. A Való Világ dumagépe most azon agyal, hogyan tovább, hogy rendezhesse adósságait. Úgy döntött, nótaéneklésből fogja eltartani a családját – írja a Bors.

Mulatós énekes lesz VV FecóUgyan visszaszerezte a családját a valóságshow-nak köszönhetően, ám más pozitívuma nem lett a villabeli szereplésének. A VV dumagépét odakint felhalmozódott adósság, megszűnt munkahely és kifizetetlen számlák hegye várta. Fecóék egyelőre Angéla munkanélküli segélyéből élnek. „Míg bent voltam a villában, az albérletből is felhalmozódott némi adósság. Nagyjából 70 ezer forinttal tartozunk” – panaszkodott Fecó, akinek a családját a villalét alatt a rokonok és a barátok támogatták. A dumagép a szakmájában, biztonsági őrként is elhelyezkedne, de ha kell, hivatásos énekes lesz. „Üzletvezetői és biztonsági őr végzettségem van, de az énekesi pályával is kacérkodom. Több mulatós és lassú dalt is tudok, ezzel szívesen fellépnék ott, ahova hívnak” – jelentette ki Fecó, aki már egy énektanárhoz is bejelentkezett, hogy képezze a hangját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top