TV-sztárok

Ezt kérte Damu a börtönben

A büntetését töltő színész kezd beletörődni a sorsába, és igyekszik beilleszkedni a börtöntársadalomba. Minél hamarabb dolgozni akar, ám nem csupán tétlenségből.

Ez Damu kívánsága a börtönbenA rács mögötti életet a lehető legkomfortosabbá akarja tenni Damu Roland, aki egy hete kezdte meg 4 év 6 hónapos börtönbüntetését. A Venyige utcai börtönben lévő színész – a pletykákkal ellentétben – nem kísérelt meg öngyilkosságot, sőt a jelek szerint már megemésztette sorsát, beletörődött a helyzetébe, sőt a depressziója múlik, és a jövőjét tervezgeti. „Ügyfelem szerint emberségesen bánnak vele. Jelenleg a nem dolgozók szintjén, a 6. emeleten van egy kétágyas dohányzós zárkában, itt az elítéltek csak hetente egyszer fürödhetnek” – árulta el ügyvédje, dr. Ruttner György a Blikknek. Mint mondja, a színész azonban minél előbb dolgozni szeretne, mert akkor naponta tisztálkodhat.

Még bízik a szabadulásban

A Bors úgy tudja, hogy egy nem erőszakos bűncselekmények miatt leültetett társsal osztozik a cellán Damu, akit a börtönbevonulás előtt rúgott ki a menyasszonya. Az elítélt színész egyébként egész nap olvas, és zárkatársával beszélget, de már kérelmezte ügyvédjén keresztül, hogy minél hamarabb a műhelybe kerülhessen. Damu egyébként még mindig nem érti, miért került a rács mögé, sőt azt sem, miként hurcolhatták el a kórházi ágyáról, miközben ő eleget akart tenni a bíróság ítéletének. A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja továbbra is bízik abban, hogy a Kúria felülvizsgálja az ügyét, és helyreteszi a másodfokú bíróság döntését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top