TV-sztárok

Leleplezte magát Puzsér

Sokszor bizonytalan az ítéleteiben a Csillag Születik kíméletlen kritikusa. Puzsér Róbert ilyenkor gyakran támaszkodik zsűritársa, Hernádi Judit, és a közönség soraiba meghívott ismerősei tanácsára, véleményére – írja a Bors.

Leleplezte magát PuzsérA tehetségkutató megmondóembere a sarkosan fogalmazott kritikáiról mások véleményét is rendszeresen kikéri. Különösen Hernádi Juditét, akivel a műsor szüneteiben gyakran folytat kedélyes diskurzust. „Ő szereti a támogatásomat élvezni, és mindig kíváncsi, hogy éppen egyetértettem-e vele vagy sem. Egyszerűen szüksége van a visszajelzésre” – árulta el a színésznő ítésztársáról. Mindemellett Puzsér – akinek már több állásába is került a szókimondása – előszeretettel hívja meg egy-egy feltehetően közeli ismerősét az élő adások közönségébe, s a szünetekben gyakran fordul hátra, vagy oda is megy a meghívott vendégeihez, hogy kikérje véleményüket az elhangzott beszólásairól. Hernádi Judit azonban nemcsak külső kontrollként hat a szókimondó kollégájára, hanem olykor villámhárítóként is viselkedik, békét teremtve a legutóbbi adásban elkábított Puzsér és Hajós András között. Állítja, minkét férfi problémás a maga módján, de igyekszik ösztönösen rendezni a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top