TV-sztárok

Új karrier vár VV Sehire

Az egykori villalakó főszerepet kapott egy készülő szerb filmben, amellyel akár a cannes-i filmfesztiválra is eljuthat. Közben egy szlovén férfimagazin szívesen levetkőztetné – írja a Bors.

Új karrier vár VV SehireHamarosan a filmvásznon is bizonyíthat az egykori valóságshow-hős. A DJ-nek készülő VV Seherezádé ugyanis egy szerb tévéfilmben kapott főszerepet – értesült a bulvárlap. A történet szerint egy belevaló, csinos pultoslányt fog alakítani, aki még a férfi főszereplővel is szerelembe esik. A tervek szerint a filmet több fesztiválon is indítanák, többek között Londonban és Cannes-ban. A forgatások nyár közepén kezdődnek, s ha a film beváltja a hozzáfűzött reményeket, akkor a második rész forgatása is elindulhat. A mellplasztikán átesett Sehi – aki időközben Szlovéniában tárgyal, ugyanis egy férfimagazin százezres összegért levetkőztetné – egyelőre nem kommentálta a beinduló filmes karrierje hírét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top