TV-sztárok

Ezért vetetik el a babát VV Fecóék

Aggódik a valóságshow-hős, hogy három gyermeket már nem tudnak eltartani. Az énekesi karrierre vágyó villalakó párja ezért abortuszra szánta el magát – írja a Blikk.

Ezért vetetik el a babát VV FecóékNem tartja meg babáját VV Fecó és párja, pedig két héttel ezelőtt még hatalmas örömmel újságolták, amikor kiderült, hogy Angéla gyermeket vár. Sőt két kisfiuk – Fecóka és Kevin – is már nagyon beleélte magát, hogy kistestvért kapnak. „Angéla aggódik, hogy három gyereket már nem tudunk eltartani, ezért döntöttünk úgy, hogy mégsem vállaljuk” – vallotta be a mulatós énekesként dolgozó exvillalakó. Fecó – aki majd VV Eszter lagziján húzza a talpalávalót – azért még igyekszik lebeszélni a műtétről Angélát. Korábban a második kisfiuk, Kevin esetében is hasonló gondolatok merültek fel, ám akkor az utolsó pillanatban ő nem engedte elvetetni a babát, hiába feküdt már Angéla a műtőasztalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top