TV-sztárok

Szigorú büntetést kockáztat a Jóban Rosszban sztárja

Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban fiatal színésznője elvetette a sulykot: a Bors fotóinak tanúsága szerint csokibarnára süttette magát a kánikulában, bár a sorozatnál akár komoly levonásra is számíthat ezért a fizetéséből.

Szigorú büntetést kockáztat a  Jóban rosszban sztárjaSzigorúan veszi a Jóban Rosszban producere, ha valaki megszegi a szabályokat, márpedig határozott szabályok vonatkoznak arra, ki mennyire változtathat a külsején a szereplők közül. Ebbe pedig beletartozik nemcsak az új frizura, hanem akár a sok szoláriumozás is. Szabó Zsófi nem szoláriumban, hanem a Balaton partján süttette magát bronzosra, de nem aggódik, mert a napokban forgatott jeleneteknél úgyis háttérbe szorul, írja a Bors. Nagy Tamás viszont elmondta, ha tényleg túl sokat barnult, akkor több tízezer forintot is levonhatnak majd a fizetéséből, hiszen a jeleneteket nem időrendi sorrendben veszik fel, ezért kifejezetten fontos, hogy a szereplőknek ne változzon jelentősen a külseje: zavaró lenne, ha valaki fehéren jelenne meg, majd  hirtelen barnává válna, azután megint fehér bőrrel szerepelne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top