TV-sztárok

Hoppá! Robert Pattinson elköltözik Kristen Stewarttól!

Kristen Stewart nyilvánosan kért könnyes bocsánatot Robert Pattinsontól, de a színész nem tudja megbocsátani a megcsalást. Összecsomagolt és kiköltözött közös otthonukból.
forrás: dailymail.co.uk/FameFlynet.uk.com/AKM-GSI
Forrás: dailymail.co.uk/FameFlynet.uk.com/AKM-GSI

„Teljesen megaláztál!” – borult ki Pattinson hűtlen barátnőjére. Összecsomagolt és kiköltözött közös otthonukból, egyelőre nem tudja, hogy adjon-e második esélyt kapcsolatuknak. A lányt egy 40 éves, kétgyerekes rendezővel fotózták le, és nem sokkal ezután Stewart ki is kiáltotta a nagyvilágba, hogy mennyire sajnálja a dolgot, mert neki a világon Robert a legfontosabb. Vallomásában pillanatnyi botlásnak nevezte a félrelépést, de a párhoz közel álló forrás szerint a bizalom eltűnt, és Pattinson már nem biztos benne, hihet-e annak, hogy ez valóban egyszeri alkalom volt. A színésznő nyilvános vallomását egyébként állítólag maga Pattinson követelte, hogy mindenki tudja, nem ő követte el a hibát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top