TV-sztárok

Nem bánta meg a melegfilmet Szabó Dávid

Az X-Faktor kiesett versenyzője állítja, nem zavarja a művészfilm, melyben egy biszexuális férfit alakított, sőt a mozifilm egyáltalán nem hatott ki a tehetségkutató műsorban való szereplésére – írja a Blikk.

Alig került be az X-Faktor adásaiba, már a válogatások során előkerült az a Szabó Dáviddal készült művészfilm, a Férfiakt, melyben egy biszexuális férfit alakít. Az RTL Klub tehetségkutatójából negyedik helyezettként távozó fiatalembert egyáltalán nem zavarja a film, amelyben intim kapcsolatot alakít ki egy férfival és egy nővel egyaránt. „Nekem fantasztikus jó élmény volt. Nagyon régen volt, és szerettem csinálni. Életem első filmje volt, (…) nem gondolom, hogy kihatott az X-faktoros teljesítményemre” – jelentette ki a 27 éves énekes. A felröppent hírek szerint a Budapesti Operettszínházban máris újabbnál újabb szerepek várják, Dávid azonban állítja, még semmi sem lefutott, mert – bár lételeme a teátrum – még képlékeny számára a jövő. „Mostanában derül majd ki, hogy milyen irányban induljak el, hogy mi a teendő, utána leülök, és megbeszélem a színházzal, hogyan működjön a közös munka” – jegyezte meg.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top