TV-sztárok

Több mentort is lecserélnek a magyar X-Faktorban?

A tehetségkutató jelenlegi ítészgárdáját ebben a felállásban már nem láthatjuk többet. Malek Miklós távozása után minden bizonnyal további vérfrissítés várható, melyet a Beatrice frontembere sem tart kizártnak – írja a Bors.

Ördög Nóra a finálé végén bejelentette, jövőre is lesz X-Faktor. A mentorok személye azonban egyelőre kérdéses, elképzelhető, hogy vérfrissítésen esik át a produkció, hiszen Malek Miklós a műsor után jelentette be a távozását. Az Oláh Gergőt győzelemre vezető mentor, Geszti Péter egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő. „Azon mindenképpen el kell gondolkodni, hogy egy ilyen szép szakmai és emberi történet után dramaturgiailag szerencsés-e tovább csinálni, vagy pedig abban kell hinni, hogy még érdemes újabb tehetségeket megtalálni” – jelentette ki a mentor. Nagy Feró is érzi a változtatás szükségességét, állítása szerint biztosan cserélni fogják a mentorokat. „Én kettőt is lecserélnék, köztük akár magamat is. Egy show-nak mindig meg kell újulnia” – vélekedik a rocker, aki a produkcióban a durvább oldalát is megmutatta. Mindenesetre, ha felkérnék egy újabb szériára, nem mondana nemet. Mint Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője elmondta, majd csak az ünnepek után gondolkodnak el az esetleges változtatásokon.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top