TV-sztárok

Új műsorokat indít a TV2

A korábbiaknál is szórakoztatóbb tartalmakat és kiemelkedően erős, új műsorstruktúrát ígér a TV2-csoport.

Új műsorokat indít a TV2A TV2-re március elején, két sikeres széria után, visszatér a közönségkedvenc game show: jön A 40 milliós játszma Rákóczi Ferivel. Késő tavasszal pedig Az ének iskolája címmel egy olyan új formátum mutatkozik be, melyben gyerekek énekes produkcióit láthatják a nézők. A külföldön Masterclass címen jelentkező nagy költségvetésű műsor új színt hoz a tehetségkutatók sorában, ebben a műsorban nincs kiesés, nem éri csalódás a gyerekeket, ugyanakkor a zenészszakma legelismertebb képviselői segítik majd őket a zenei fejlődésükben.

Február elején a SuperTV2-n elindult A Nagy Duett. A március is tartogat meglepetéseket: vadonatúj részekkel jön a TV2-n már nagy sikerrel futott, gasztroreality, a Hal a tortán.  A PRO4-en tavasszal debütál Vujity Tvrtko saját magazinműsora,Tvrtko szerint a világ címmel.

A közlemény szerint a TV2  őszre is tartogat hatalmas meglepetéseket, számos új programmal, többek között egy grandiózus show-műsorral várja a nézőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top