TV-sztárok

Őrült képek a Másnaposok szereplőiről

A fiúk visszatértek! Májusban mutatják be a Másnaposok című mozi 3. részét. Mi már most sírva röhögünk a képeken...

A 2011-es év legszexisebb pasija Bradley Cooper, olasz fazonú öltönyben – naná, mert ez tényleg jól áll neki – kergeti a kicsi, szőrös, de szerethető Zach Galifianakist. Ez nem a film egyik jelenete, hanem a mozi hétfői fotózásán történt. De láthatóan ez a két őrült fazon akkor is remekül elszórakoztatja a rajongókat és a stábot, ha nem forognak a kamerák.

Képek még, itt!
Képek még, itt!

Az Oscarra jelölt Cooper és Galifianakis – a cikk végére csak megtanuljuk leírni a nevét – futkározását még a rendező Todd Phillips és kollégájuk, Ed Helms is végigvihogták és tátott szájjal nézték.

Őrült képek a Másnaposok szereplőiről

A rendező így nyilatkozott a tavasszal bemutatásra kerülő harmadik részről. „Úgy érzem, ez egy nagyon jó lezárását adja az eddigi filmeknek. Hasonló poénokra számíthatnak a nézők, de ígérem, lesznek meglepetések, és nem kell keresni a harmadik részben az előző két film sablonjait” – titokzatoskodott Phillips.

Képek még, itt!
Képek még, itt!

Információk szerint a májusi filmben a Zach Galifianakis által alakított Alan karakterét szabadítják ki cimborái egy elmegyógyintézetből. És az egyik szereplőtől végleg búcsút kell majd vennünk.

Őrült képek a Másnaposok szereplőiről

A Másnaposok első részét 2009-ben mutatták be. A mozi 35 millió dollárból készült el, és 467 millió dollárt hozott a konyhára. A folytatás 2011-ben került a mozikba, azt már 80 millióból gyártották le, és 571 milliós bevételt hozott.

Őrült képek a Másnaposok szereplőiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top