TV-sztárok

A karrierjét kockáztatja Tóth Gabi

Megnémult a színpadon az énekesnő. Az X-Faktor újdonsült mentora hangszálgyulladással is elvállalt egy koncertet, de tíz perc után be kellett fejeznie.

Veszélyezteti az egészségét Tóth Gabi. Nemcsak a Bravo Otto-gálán nem tudott maximumot nyújtani, hanem másnap, egy debreceni fellépésén sem – írja a Blikk. A félórás koncert helyett már 10 perc után le kellett jönnie a színpadról, mert három szám eléneklése után teljesen kikészültek a hangszálai; mint mondja, gyakorlatilag megnémult. Az X-Faktor újdonsült mentorát – aki a Szombat esti láz óta táncpartnerével alkot egy párt – a szervezők és a nézők sem hibáztatták a malőrért, megértették, hogy ennél többet ezúttal nem tud vállalni.  „Soha nem mondok le fellépést, hiszen a rajongók várnak. (…) De tanultam az esetből, a jövőben nem kockáztatok ilyenkor, oda fogok figyelni a torkomra” – jelentette ki a 25 éves énekesnő, akinek komolyan vigyáznia kell a hangjára, hiszen ha tovább erőlteti ilyen helyzetben, akár károsodást is szenvedhet.

A karrierjét kockáztatja Tóth Gabi

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top