TV-sztárok

Penélope Cruz is megszült hétfőn

Az egész világot a legifjabb trónörökös születése tartotta lázban, ám eközben a világ másik felén két másik várt baba is megszületett.

Ha Angliában élnének, emlékérmével ajándékoznák meg Penélope Cruz és Javier Bardem második gyermekét, aki tegnap a királyi babával egy napon sírt fel életében először. A spanyol színésznő szülése olyan temperamentumosra sikerült, amilyen ő maga, hisz a Vanília Égbolt sztárja egy nappal a szülés előtt még egy zenei fesztiválon bulizott férjével. Akárcsak Katalin és Vilmos herceg esetében, úgy Cruzéknál sem lehet tudni, hogy a kisbaba milyen nevet kapott, azonban az már kiderült, a Bardem család egy kisfiú után egy kislánnyal gazdagodott. A Lady Antebellum énekesnőjének, Hillary Scottnak is kijár a képzeletbeli 1 pennys emlékérme. Scott ugyanis szintén július 22-én hozta világra első gyermekét Nashville-ben. A Need you now című sláger 27 éves énekesnője és férje az Eisele Kaye Tyrrell nevet adták kislányuknak. 

Katalin hercegnével egy napon szült Penelope Cruz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top