TV-sztárok

Kórházba vitték Krasznai Tündét

Kibicsaklott a főpróbán Krasznai Tünde bokája.

A pénteki főpróbán kibicsaklott Krasznai Tünde bokája, ez akkora fájdalmat okozott neki, hogy később kórházba kellett vinni, ahol megröntgenezték – írja a Blikk. “Péntek délután a közös próbánk volt, én egy tizenkét centis, magas talpú cipőben voltam, és nem figyeltem magamra a mozgás során. Kicsit nagyobbakat léptem a kelleténél, és meg is történt a baj, kibicsaklott a bokám. Akkor még szinte semmit sem éreztem, csak később… A kórházban megröntgenezték a lábamat, és szerencsére azt állapították meg, hogy nincsen törés, csak egy erős ficam” – mondta az énekesnő, akinek szombati előadása a történtek ellenére is nagyon jól sikerült. “Nem voltam ott, amikor a baleset történt, így csak később értesültem a dologról… Először pipa lettem, de közben nagyon meg is ijedtem, mert Tünde hangulata nagyon változékony, és nem tudtam, hogy birkózik meg ezzel az élethelyzettel. Szerencsére jól kezelte” – mondta Geszti Péter.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top