TV-sztárok

Állapotos kedvese helyett exével karácsonyozik Simon Cowell

Meglepő döntést hozott Simon Cowell, az X-Faktor atyja: míg várandós kedvese New Yorkban tölti az ünnepeket, ő Barbadoson exével henyél majd luxusjachtján.

Állapotos kedvese helyett, exével karácsonyozik Simon CowellFurcsa háromszög alakult ki Simon Cowell, jelenlegi kedvese, Lauren Silverman és egykori barátnője, Sinitta között. Cowell exe ugyanis, akivel húsz évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban, még mindig aktív részese a pár életének. Olyannyira, hogy még a karácsonyt is együtt töltik, igaz, az állapotos barátnő nélkül.

Merthogy míg a házasságtörő Silverman, aki várandóssága miatt már nem mehet hosszabb útra, inkább New Yorkban bontogatja majd az ajándékokat hétéves fiával, addig az X-Factor atyja Barbadoson, luxusjachtján koccint majd egykori szerelmével, aki nehezen viselte, hogy élete szerelmének más szül majd gyermeket – írja a Mirror. A lap információi szerint azonban Silvermant ez egyáltalán nem zavarja. „Kemény év volt Simon és Sinitta számára is. Laurent is megviselte az az időszak, amikor Sinitta bevallotta, néhány éve elvetette a gyermeket, akit Cowelltől várt. Mára azonban rendezték a problémáikat, és az új évet már biztosan együtt töltik” – árulta el egy közeli ismerős a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top