TV-sztárok

28 híres bébi született 2013-ban – galéria

Idén igazi "csecsemőcunami" árasztotta el a világot. A nyár volt a legtermékenyebb időszak, szinte naponta számoltunk be újabb és újabb sztárbaba születéséről. Összeszedtük, kik azok a hírességek, akiknél 2013 a családbővítés éve volt.

Született műsorvezető-baba, színészbaba, énekesbaba, de egy igazi trónvárományos is megviccelte a világot, amikor majd két hetet ráhúzott érkezésére. De idén még a celebek legcelebbikének is megszületett a kislánya. Ő, a kis North West lett a legfurább nevű baba, míg Penélope Cruz és Javier Bardem kislánya kapta a legszebb nevet. A kis Luna szülei házasságát is helyrerázta. Időrendbe szedtük az idén született sztárbébik érkezését.

Megnézem
Összes kép (1)

És akikhez még beköszöntött a gólya:

2013 sztárbabái: Igazi bébibumm a sztárvilágban - galériaKondákor Zsófi és Kembe Sorel
A Jóban Rosszban színészei a forgatások alatt szerettek egymásba, június 21-én pedig a nagy kánikula miatt a vártnál kicsit korábban világra jött első közös gyermekük, Kátya. A szülők egyelőre nem tervezik, hogy megmutatnák a nagy nyilvánosság előtt a picit.

Győrfi Pál
Igazán népes családot tudhat maga mögött az ország legismertebb szóvivője. Győrfinek ugyanis előző házasságából már van egy fia, szeptember 16-án pedig kedvese, Adrien harmadik közös gyermekükkel, Lillával ajándékozta meg a mentőst.

Olivier Martinez és Halle Berry
A színésznő előző kapcsolatából már született egy lánya, aki mellé október 5-én érkezett meg a kistesó, Maceo Robert. A kicsinek különleges nevet választottak szülei, aminek a jelentése, isten ajándéka. A francia színész még terhesen vezette az oltár elé Berryt, akinek nem volt zökkenőmentes a babavárás időszaka, hisz előző párja több galibát is okozott a színészpár életében.

2013 sztárbabái: Igazi bébibumm a sztárvilágban - galériaKucsera Gábor és Kucsera-Tápai Szabina
A sportolópár szerelme második nekifutásra teljesedett be. A nyári esküvő után, október 24-én első közös gyermekük, Bence pecsételte meg a szerelmüket. „Baba, mama, papa jól vannak!! Nagy a boldogság!!!” – osztotta meg örömét közösségi oldalán a kajakos.

Spáh Dávid
Október közepén a Família Kft.-ben ismertté vált Spáh Dávid saját famíliát kapott. Világra jött ugyanis Lujza nevű kislánya. Dávid szinte egyenesen Oroszországból érkezett haza lánya születésére. „A terhesség utolsó napjai­ban Moszkvában forgattam, de természetesen siettem haza, hogy a párommal legyek a szülés pillanataiban” – nyilatkozta a Blikknek a 32 éves rendező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top