TV-sztárok

Szinte félmeztelenül pózolt Jennifer Lopez

Tizedik lemezének borítóján tizedannyi ruhában pózol Jennifer Lopez, mint a korábbiakon.

Jennifer Lopezzel kapcsolatban általában az igencsak formás és nőies hátsóját szokták emlegetni, mint a legszexisebb testrészét. Ám most megmutatta, hogy elölről sem éppen elhanyagolható idomokkal van megáldva. A volt kedvesét nemrég csúnyán kigúnyoló énekes-színésznő legújabb lemezének borítójához egy olyan képhez állt modellt, ami egy férfimagazinban is megállná a helyét.

A néha elképesztően soványnak tűnő Jen egy igazi dominafelszerelésben domborít az A. K. A. borítóján, aminek felsőrésze csak csatos szalagokból áll, vagyis a keblei szinte teljesen fedetlenek. Ami elég merész egy negyvennégy éves, kétgyermekes anyukától.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Bár aki olyan külsővel van megáldva, hogy egyszerre két pasit is képes elcsábítani, az bevállalhatja az efféle kitárulkozást. Viszont az biztos, hogy két évtizeddel ezelőtt biztosan nem mert volna egy ilyen fotót készíttetni magáról, és valószínűleg nem is sikerült volna ennyire jól a végeredmény. Ugyanis az idő múlása igencsak jót tett neki.

Ellenben a csodás külsejét néha képes borzasztó ruhákkal elrontani. Erről itt láthattok néhány már-már szívbemarkoló fotót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top