TV-sztárok

Ennyit fogyott Tóth Vera 1 hét alatt

Tóth Vera napról napra közelebb kerül az álmához, vagyis ahhoz, hogy karcsú legyen.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk: Tóth Vera drasztikus változásra készül, Schobert Norbi segítségével életmódváltásba kezdett. Vera keményen edz, mellette pedig még diétázik is, tehát mindent elkövet annak érdekében, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegétől – úgy tűnik, jó úton halad, hiszen már egy hét alatt óriási változáson ment át.

“A Sztárban sztár pénteki próbáján még nem ért össze a Carameles nadrágom. Nem tudom mennyit fogyhattam, de vasárnap már összeért ugyanaz a nadrág. Jó érzés nagyon! Eléggé menő ez az Update! Go go go csajok, fiúk! Lefogyunk az tuti! 🙂” – írta a közösségi oldalán. A bejegyzés közzétételét követően persze megjelentek a kétkedő és rosszindulatú kommentelők, utóbbiak azt feszegették, Vera mennyi pénzt kap Schoberttől azért, hogy reklámozza a termékeit. Vera frappáns szöveggel vágott vissza – szintén kommentben. “Hogy mennyit kapok ezért? Talán visszakapom azt az álmomat, hogy egyszer megélhessem, milyen karcsúnak lenni. Nekem is jogom van hozzá, ahogy mindenki másnak. Az, hogy kinek mennyit hoz a konyhára, nem érdekel…

Mi nagyon drukkolunk Verának, reméljük, sikerül elérnie az álmát! Hajrá!

Ennyit fogyott Tóth Vera 1 hét alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top