TV-sztárok

Élő adásban ment neki Demcsák Zsuzsa a barátnőjét bántalmazó Curtisnek

Nem kímélte reggeli műsorában Demcsák Zsuzsa a nőverőként elhíresült rappert. A családon belüli erőszakról könyvet író műsorvezető, aki maga is érintett a témában, nehezen hitt a bocsánatért esedező Curtisnek.

Különösen feszült pillanatokat élhettek át a Mokka nézői, mikor élő adásban találkozott a nőverőként elhíresült rapper és a családon belüli erőszakot közelről megélő műsorvezetőnő. Demcsák Zsuzsa, akinek a napokban jelenik meg éppen a témával kapcsolatos könyve, nem kímélte a rappert, szinte bombázta kérdéseivel, és úgy tűnt, cseppet sem hisz az énekesnek.

“Mások azt látják, hogy nagyon megbántad, amit tettél, én meg azt gondolom, hogy túl sok fellépéstől estetek el, és konkrétan szeretnéd visszájára fordítani, ami történt, hogy újra szaladjon a szekér. Arra próbálok rájönni, hogy mennyi ebben az őszinte megbánás és mennyi a konkrét üzleti érdek” – fejtegette a Mokka műsorvezetője, mire a rapper cáfolta, hogy sok fellépéstől estek volna el.

A Bors megkereste a műsorvezetőt, szerette volna megkérdezni, nem gondolja-e, hogy műsorvezetőként elvárható lett volna tőle, hogy objektív maradjon, még akkor is, ha ő maga áldozat. Demcsák Zsuzsa annyit mondott, a koncertet, amit Curtis a sajátjának állít be, a Pünkösdi Szeretetszolgálat szervezte, ahol ő maga is ott volt, ezért kérdőjelezte meg a rapper igazmondását. Curtis pedig annyit mond, tovább harcol a nők bocsánatáért, így jótékony célú koncertezésbe kezd.

Élő adásban támadta Demcsák Zsuzsa a barátnőjét megverő Curtisre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top