TV-sztárok

Gyászol Tóth Gabi

Szomorú posztot tett közzé közösségi oldalán az X-Faktor mentora, Tóth Gabi.

Akinek van kutyája, az tudja, hogy a szeretett állat nemcsak egy egyszerű házi kedvence a családnak, hanem igazi családtaggá válik. Éppen ezért a háziállat elvesztése hasonlóan nagy fájdalommal jár, mintha egy emberi családtagunktól kellene búcsút vennünk.Tudja ezt Tóth Gabi is, aki családja kedvencét gyászolja, a kutyus ugyanis megtért az örök vadászmezőkre. Az X-Faktor mentora, akit rajongói próbáltak vigasztalni, egy gyönyörű idézettel vett örök búcsút a család kutyájától közösségi oldalán.

“A mennyországtól innen van egy hely, amelyet úgy hívnak: Szivárvány Híd.

Amikor egy állat, aki nagyon közel állt valakihez, elpusztul, átsétál a Szivárvány Hídon. Mezők és hegyek vannak a kedvenc barátaink számára, ahol játszhatnak és futkoshatnak együtt. Rengeteg eleség, víz és napfény áll a rendelkezésükre, melegben és kényelemben érzik magukat. Az állatok, amelyek betegek és öregek voltak, ismét egészségesek és életerősek lesznek; azok, amelyeket bántottak vagy megcsonkítottak, ismét erősek és épek lesznek, olyanok, ahogy megismertük őket.

Az állatok boldogok és elégedettek, kivéve egy dolgot: hiányolnak valakit, akinek fontosak voltak; azt a személyt, akit maguk mögött hagytak.

Minden állat együtt játszik és futkározik, de eljön egy nap, amikor az egyikük hirtelen megáll, és a távolba néz. Ragyogó szemei fürkészőek lesznek; lelkes teste remegni fog. Hirtelen kiválik a csoportból, szinte átrepül a zöld gyepen, a lábai egyre gyorsabban és gyorsabban viszik.

Észrevesz Téged, és amikor Te és a számodra fontos kedvenced végre találkoztok, örömteljes egyesülésben csüngtök egymáson, soha el nem szakadva többé egymástól. Boldog puszik záporoznak az arcodra; kezeid ismét simogathatják a fejét, és újra belenézhetsz kedvenced hűséges szemeibe, aki oly régen távozott az életedből, de a szívedből soha.

Utána együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon…”

Isten veled drága pici kutyám!
Nagyon fogsz hiányozni!
Maradjunk a jelenben, és értékeljük azt…

 

 Little G. Weevilt felesége és kisfia nem kísérte el Magyarországra, ők Amerikából szurkolnak neki. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top