TV-sztárok

Hungarikumokkal erősít a TV2

Különleges, új műsorral kerül képernyőre Gombos Edina, a magyarság legnagyobb értékeit mutatja be nézőinek két héten át.

Hétfőn indult útjára a második gyermekével várandós Gombos Edina új műsora, Hungarikumok – Made in Hungary címmel. Öt héten át, jellegzetesen magyar értékekkel ismerteti meg a nézőket. A különleges műsor azonban nemcsak a Hungarikum Bizottság által javasolt és megválasztott termékeket, tájegységeket, örökségeket stb. mutatja be, hanem olyan egyediségeket is, amelyek jellegzetesen csak Magyarországra jellemzőek, amelyekről mások is tudják, hogy magyarok, vagy mi gondoljuk úgy, hogy nem is lennénk igazán magyarok nélkülük.

A 2-2 perces epizódok a TV2 Csoport mind a négy csatornáján láthatók lesznek, a TV2-n hétköznaponként a Tények Reggel, valamint délben a Tények Délután előtt.

Hungarikumokkal erősít a TV2
Szandi bizarr szaunás kalandjáról számolt be vacsoravendégeinek. Egy osztrák nőn végzett volna sürgősségi fazonigazítást. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top