TV-sztárok

Így romantikázott szerelmével Muri Enikő – galéria

Hetedik hónapja töretlen a szerelem Enikő és Szente Károly között, ám a sok elfoglaltság mellett ritkán marad energiájuk kimozdulni. Az ünnepek közeledtével azonban fagyos kalandokra invitálta választottját az X-Faktor egykori döntőse.

Bár Muri Enikő saját bevallása szerint, ha van egy kis szabadidejük, szívesebben lustálkodnak párjával, azért a karácsonyt megelőző időszak – a nosztalgia jegyében – aktivitásra ösztönözte Enikőt. “Apukámmal rendkívül szoros a viszonyom, korizni is tőle tanultam, és bevett szokás volt nálunk, hogy karácsony környékén minden évben átmentünk Debrecenbe csúszni egyet. Hatalmas volt a tömeg, sokszor már szétnyomta a kori a lábam, de imádtam. Egyszer majd az én gyerekemnek is hasonló apa-lánya kapcsolatot kívánok” – mesélte Enikő, aki hetedik hónapfordulójuk alkalmából a párját vitte jégre.

“A hónapfordulókat is számon tartjuk, ilyenkor igyekszünk valami élménnyel megajándékozni egymást, ezért gondoltam, hogy elcsalom Kareszt a jégpályára. Próbáltam ellátni tanácsokkal, hiszen korábban soha nem volt még jégen, de mivel évekig görkorizott, így is hamar ráérzett a dologra, és sokkal magabiztosabban siklott, mint én” – tette hozzá az X-Faktorban feltűnt színész-énekesnő.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top