TV-sztárok

Várhegyi Lucas Palmira komoly döntést hozott a jövőjéről

Amióta megnyerte a Rising Start, fenekestül felfordult Várhegyi Lucas Palmira élete. A 18 éves lány most egy nagyon komoly elhatározásra jutott jövőjével kapcsolatban.

“Mostanában rengeteg döntést kellett meghoznom, sok lehetőség közül kellett választanom. Világéletemben arra neveltek a szüleim, hogy a saját megérzéseimben bízzak: mindig meghallgatom, mit tanácsolnak mások, de a döntéseimet egyedül hozom meg. Most például úgy határoztam, hogy külön költözöm a családomtól, de a továbbtanulásban is egyedül én választom ki, hogy mit szeretnék. Az anyukám abszolút támogat ebben, egyszerűen bízik abban, hogy azt teszem, ami hosszú távon is a legjobb számomra” – mesélt közelgő terveiről Várhegyi Lucas Palmira, aki Iszak Esztivel és Hiennel tartott csajos napot, és még egy gifautomatát is kipróbáltak.

Várhegyi Lucas Palmira komoly döntést hozott a jövőjéről

Hien a közelmúltban szintén olyan helyzetbe került, hogy döntenie kellett arról, hogyan tovább. “Sokan mondják, hogy régen sokkal jobb volt a világ, azonban egy dolog biztosan pozitív irányba mozdult el az utóbbi időben, ez pedig az, hogy szabadon választhatunk, rengeteg lehetőség áll előttünk. Eldönthetjük, hogy milyen ruhákban akarunk járni, vagy akár azt, hogy ki legyen a párunk – volt időszak, amikor egy fiatal lánynak még beleszólása sem volt ebbe. Ez a tanulásra is igaz, szerencsére nekem megadatott, hogy hamarosan külföldön kezdjem meg tanulmányaimat. Ma már szinte mindenhol elfogadott, hogy egy nő is tanuljon, az emberek sokkal nyitottabbak”magyarázta Hien, aki pár hónapon belül Amerikába költözik.

Iszak Eszti azonban máshogy közelítette meg a témát. Szerinte a hétköznapokban is nagyon fontos, hogy szabadon választhassunk, legyen szó akár az öltözködésről. “A választás szabadságát leginkább az öltözködésben élem ki, ez számomra egyfajta önkifejezési forma. Már kiskoromban eldöntöttem, hogy soha nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol munkaruhát kell viselnem” – árulta el a VIVA TV műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top