TV-sztárok

Bojkottot hirdet egy női jogvédő egyesület Damu Roland ellen

Hamarosan szabadul a börtönből Damu Roland, akit Vajna Tímea megerőszakolásáért ítéltek el. Egy női jogvédő egylet arra szólít fel, hogy a színész társadalmi kirekesztéssel bűnhődjön tettéért – írja a Bors.

Néhány nap múlva Damu Roland kilép a börtön kapuján, a színész már a húsvéti ünnepeket otthon töltheti. A 2010 novemberében letartóztatott Damut, Vajna Tímea bántalmazásáért ítélte el a bíróság négy és fél év letöltendő börtönre. A Patent női jogvédő egyesület pedig arra szólít fel, hogy a színész társadalmi kirekesztéssel bűnhődjön tettéért – írja  a Bors. “Társadalmilag bojkottálják az erőszakot elkövetőt! Például nem kell meghívni udvariasságból partira… Ne hallgassanak, mert a hallgatás támogatás… A nyilvánosság előtt nem látszott Damu Rolandon, hogy magába szállt volna! Persze, remélhetőleg a börtönévek végül változtattak a hozzáállásán” – mondta dr. Spronz Júlia, a Patent női egylet ügyvédje. Vajna Tímea nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Bojkottot hirdet egy női jogvédő egyesület Damu Roland ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top