TV-sztárok

Baronits Gáborra lecsapott az RTL Klub

Nem fogod elhinni, mire kérték fel Baronits Gábort – ő maga sem nagyon akarta. Annyit segítünk, egy Keresztapa paródiában "visszautasíthatatlannak" neveznék azt az ajánlatot, amit a Jóban Rosszbanból távozó színész az RTL Klubtól kapott.

Baronits Gábor annyira meglepődött azon az SMS-en, amit az RTL Klub egyik munkatársától kapott, hogy rajongóival is megosztotta. A színész nemrég jelentette be, hogy kilép a Jóban Rosszbanból, döntését pedig azzal indokolta, hogy új kihívásokra vágyik. Ám biztosak vagyunk abban, hogy nem arra gondolt, amire az RTL Klub szerette volna felkérni. Baronits Gábort ugyanis azzal keresték meg, hogy szerepet ajánljanak neki az Éjjel-Nappal Budapestben. Az egykori Jóban Rosszbanos reakciójából ítélve, nem fogjuk a jövőben az RTL Klub képernyőjén látni, pláne nem ilyen szerepben. Ám az üzenetből az is kiderül, nagy változások jönnek az Éjjel-Nappal Budapestben, amiket viszont tűkön ülve várunk.

A casting osztály képben van…:D:D #eztnenhiszemel

Posted by Gabor Baronits on Friday, April 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top