TV-sztárok

Így még nem láttad Tatár Csilla gömbölyödő pocakját – fotó

Tatár Csilla már várandóssága felénél jár, és hasa egyre látványosabban kerekedik. Most megnézheted a legfrissebb fotót a műsorvezetőnőről.

Tatár Csilla úszik a boldogságban mióta megtudta, hogy várandós, örömét pedig szívesen megosztja rajongóival is. Csilla a hétvégét egy szuper fotóval dobta fel, melyen nagyon jól látszik, pocakja egyre jobban gömbölyödik. Az MTVA műsorvezetője a napon olvasgatott mikor fotót készített magáról és bár arca nem látszik rajta, mi mégis el tudjuk képzelni a mosolyát, mikor megörökítette kerekedő pocakját.

#ilovemybelly #summer2015 #balaton #happy #relax

Posted by Tatár Csilla on Sunday, June 14, 2015

Tatár Csilla egyébként november környékén ad majd életet gyermekének, akinek nemét egyelőre nem árulta el. Korábban Csilla a Nők Lapja Cafénak elmondta, nem ez számára most a legfontosabb. “Tudom, hogy közhelynek hangzik, de most semmi más nem érdekel, csak az, hogy a pici egészséges legyen. A hozzám közelállók tudják, mennyire régóta vágytam arra, hogy kisbabám legyen, így egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy fiú lesz vagy lány, csak az egészsége számít” nyilatkozta azt követően, hogy bejelentette várandósságát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top