TV-sztárok

A Sztárban sztár méregcsókja: aki csókot kap, kiesik

Múlt hét óta csak úgy repkednek a csókok a Sztárban sztár adásában. Most éppen Csonka Andrást lepte meg Majka.

Azt kell mondanunk, hogy nem jó ómen, ha a Sztárban sztár egyik vagy másik zsűritagja úgy dönt, megcsókolja az egyik előadót. Ezen a héten éppen Csonka András kapott kisebb fajta sokkot, amikor Majka úgy döntött, hogy a szimpátiáját csókkal fejezi ki.

“Egy kézfogás nem lett volna elég?” – kérdezte Csonka András döbbenten.

Sztárban sztár: Csonka nem felejti el Majka csókját

Nem sokkal később, a Sztárban sztár végén pedig már búcsúztunk is Csonka Andrástól, aki igazságosnak tartotta az ítéletet.

De a sokak szerint 18+ karikát érdemlő jelenet nem az első volt a Sztárban sztár történetében. Múlt adásban Bereczki Zoltán engedett Tilla cukkolásának és Nyári Editnek majd Nyári Aliznak is adott egy-egy csókot.

“Ami a színpadon történik, az a színpadon is marad” – mondta utána Bereczki Zoltán, aki akkor hiába invitálta Majkát, hogy tartson vele.

Az adás végén akkor a Nyári lányoktól búcsúzhattunk, akik saját bevallásuk szerint még nagyon szívesen folytatták volna a műsort. És valljuk be, a duett tényleg új szint vitt a műsorba, de ez már a múlt.

Mindenesetre az első két adás után több néző is megjegyezte: amelyik előadó elsőként lép fel, az tuti kiesik. Ettől az átoktól megszabadultak a Sztárban sztár versenyzői, de a helyükben óvakodnánk attól, ha egy zsűritag csókot ad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top