TV-sztárok

Így cáfolja Aleska a plasztikát

Sokan sokfélét állítanak Aleskáról, többek között azt, hogy formás popsiját a szilikonnak köszönheti. Ő pedig nem áll le ezen vitázni, inkább megmutatta, hogy mi az igazság!

Az Ezek megőrültek! forgatásán készült háttérvideóból kiderült, hogy mennyi furcsaságot gondolnak az emberek Aleskáról, ráadásul még az is, hogy mennyi furcsaságot állítanak megint a híres-hírhedt brit tudósok!

A lényeg: fogj egy fakanalat, és kérd meg Aleskát, hogy szorítsa össze a fenekével. Ha meg tudja tartani, tuti nem szilikon az, amit addig sokan annak hittek.

????????????

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

“Jabin Peti megkérdezte, hogy mi igazi rajtam. Arra volt a legkíváncsibb, hogy vajon a fenekemmel, amiről sokan azt gondolják, hogy nem saját erőmből alakítottam a formáját, vajon mennyire tudok megtartani egy fakanalat”nevetett Aleska, aki az NLCafénak elmondta, hogy a rengeteg elfoglaltsága miatt éppen nem a legelégedettebb a hátsójával.

Így cáfolja Aleska a plasztikát

“Az elmúlt időben kicsit hanyagoltam az edzést, és bár ezt senki sem látja, csak én, egy kicsit meg is változott a fenekem formája. Tényleg nem szembetűnő, de én érzem a mozgás hiányát”mondta Aleska, akinek hátsója szerintünk ugyanolyan tökéletes, mint eddig volt, ráadásul a szilikon hiányát most már sapkával is tud demonstrálni.

Így cáfolja Aleska a plasztikát

Csütörtök este pedig Aleska és formás idomai – amit a kosztümök teljes mértékben takarni fognak – az Édes Anna című musicalben debütálnak majd. Ráadásul olyan szerepben láthatjuk Aleskát, amiben eddig még sosem. Mennyei Margitot alakítja, énekel, táncol és prózai szöveget is mond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top