TV-sztárok

Konyhafőnök: Valit kizárta a társa

Szinte tapintani lehet majd a feszültséget a Konyhafőnök mai adásában, amikor a versenyzőknek ismét csapatban kell bizonyítaniuk.

A tengeri ételektől irtózó Valinak ezúttal nemcsak egy újabb tengeri kütyüvel kell szembenéznie – tintahallal –, de az új versenyzővel, az Árpival való közös munkával is meg kell birkóznia a Konyhafőnökben.

Az évek óta a húsiparban dolgozó, saját családi húsipari cégét vezető Árpi talpraesetten és konkrét elképzelésekkel vág neki a tintahal feldolgozásának, amivel Vali ugyan próbálja felvenni a lépést, ám igen kevés sikerrel. Olyannyira, hogy Árpi végül egy szó nélkül dolgozik az ételkreációjukon, kizárva a pult szélén folyamatosan kommunikáló Valit.

Konyhafőnök: Valit újabb csapás éri

“Árpinál úgy éreztem, hogy egyedül akarja megoldani ezt a feladatot. Frissen érkezett, olyan érzésem volt, mintha mindenáron bizonyítani szeretne” – mondta a Konyhafőnökben Vali, aki kénytelen volt Árpira hallgatni a tengeri ételek elkészítésében való tapasztalatlansága miatt.

Kérdéseivel, bizonytalanságával azonban nem könnyítette meg a céltudatosan dolgozó Árpi munkáját, aki végül teljesen kizárta Vali jelenlétét.

“Vali a pult széléről igazából segítséget nem nyújtott, csak a magam gondolatmenetét követve, külső dolgokat – így őt is – kizárva próbáltam fókuszálni arra, hogy minél jobb eredményt, ételt tudjunk tenni a bírálóink asztalára” – árulta el Árpi, akinek Valival való munkáját és a versenyzők tengeri fogásait a mai Konyhafőnökben láthatjuk.

Konyhafőnök: Valit újabb csapás éri

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top