TV-sztárok

Szebeni István váltja Tvrtkót a TV2-nél

2002 és 2008 között Szebeni István volt a TV2 egyik legismertebb és legkedveltebb arca, és most úgy tűnik, hogy visszatér a csatornához. Egyenesen a Mokkába.

A TV2-től viszonylag nagy csinnadrattával és végkielégítés nélkül távozó Vujity Trvtko székébe a Blikk információi szerint Szebeni István ül. A jelenleg Andy Vajna érdekeltségi körébe tartozó csatorna egykori sztárja 2013 májusában távozott a köztévétől, miután véletlenül káromkodott egyet. Szebeni akkor egyébként Tvrtkón keresztül üzent a tévénézőknek, megkérte őt, hogy Facebook-posztját ossza meg az ő jóval szélesebb követői közösségével. Szebeni nyílt levelét az úgynevezett sztárriporter akkor közzétette.

Szebeni István váltja Tvrtkót a TV2-nél

A köztévé drasztikus döntésével anno sokan nem értettek egyet, de Szebeninek ennek ellenére távoznia kellett. Tvrtko egyébként 2013 októberében talált állást egykori kollégájának, de csak egy kisebb csatornánál.

Szebeni István váltja Tvrtkót a TV2-nél

Meglátjuk, hogy a tavaly apukává avanzsált Szebeni tényleg a TV2 stúdiójából köszönt-e minket a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top