TV-sztárok

Csobot Adéléknál apás szülés lesz

Csobot Adél a Kismama magazinnak mesélt várandósságáról, családról és a benne kavargó érzésekről ami életének következő szakaszába lépve érhetik.

Az egyre édesebben kerekedő Csobot Adél már rettenetesen várta, mikor kezd el gömbölyödni a pocakja, mint mondja, imádja látni, hogy egyre nagyobb, egyre szebben kivehetőek a kerekded formák.

“Nem gondolom, hogy csupán azért, mert gyereket várok, száműznöm kellene az életemből azokat a dolgokat, amik nővé tesznek. Nagyon vártam már, hogy végre igazán látsszon rajtam a terhesség. Folyton azt figyeltem a tükörben, hogy domborodik-e” – mondta a Kismama magazinnak Csobot Adél, aki párjával együtt még nem döntött, hogy mi legyen a baba neve. Az azonban biztos, hogy Istenes Bence ott lesz Csobot Adéllal a szülőszobán.

“Ki nem hagyná. És nekem is megnyugtató, hogy az az ember, akit a legjobban szeretek, velem lesz ezekben a nehéz órákban. Bár remélem, igaza lesz a szülésznőmnek, aki szerint álom lesz velem a szülés.”

#pilvaker #marcius15 #zsenialis

Közzétette: Istenesbence – 2016. március 15.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top