TV-sztárok

Megvan, kik közvetítenek a riói olimpiáról

Gundel Takács Gábor nem lesz az olimpia kommentátorai között, Kokó viszont riporter lesz.

Kihirdette olimpiai keretét a közmédia, amely egyszerre három tévécsatornával – M4 Sport, M1 és az újonnan induló M5, valamint a Kossuth rádió – közvetíti az eseményeket.

A kommentátorok névsora az alábbi lesz: Hajdu B. István, Székely Dávid, Knézy Jenő, Újvári Máté, Mohay Benedek, Vásárhelyi Tamás, Szekeres Péter, Varga Péter, Szabó Gábor, Horváth Mariann, Bartha Zoltán és Szőke Viktória. Riporterként közreműködik többek között Kovács “Kokó” István, Berkesi Judit, Molnár Mátyás, Bobák Róbert és Farkas Bettina is, a műsorvezetők pedig Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán, Petrovics-Mérei Andrea és Török Olivér lesznek. A rádiós csapatot Novotny Zoltán, P. Fülöp Gábor és Gulyás László alkotja.

Héder Barna sportigazgató azt ígéri, a nézők úgy érzik majd, hogy ott vannak a helyszínen, amiben tíz kamera is segít majd, szemben a londoni olimpiával, ahol még csak két kamerával járták be a helyszíneket. (Via: Comment blog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top