TV-sztárok

Orlando Bloom meztelenül nyaralgat, itt a kép

Orlando Bloom meztelenül evez, és élvezi a napot Katy Perryvel. Először persze túlzónak gondoltam a címet, de kiderült, hogy nem az. TÉNYLEG meztelen a színész.

Pedig, itt a nagy nyári hőségben már annyi sztár nekivetkőzött, hogy bátran hihetnénk: nincsenek meglepetések. De vannak! Orlando Bloom és Katy Perry második közös nyaralása ugyanis egyáltalán nem olyan visszafogott, mint amilyen annak idején Hawaii szigetén. Mutatom is, mire gondolok.

Orlando Bloom meztelenül nyaralgat, itt a kép

Gyakorlatilag, ahol csak megjelentek a fotók, azon vannak, hogyan tudják ízlésesen tálalni az elsőre hihetetlen képeket. Orlando Bloom lazább, mint Tarzan, és a kép minőségét elnézve, egyáltalán nem volt távol a fotósoktól, vagyis szó sincs arról, hogy egy eldugott és elhagyatott szigeten lófrálna anyaszült meztelenül.

http://wakada-king.tumblr.com/post/148429823547/omg-orlando-bloom-spent-holiday

Ahogy ezeken a fotókon is látszik, később már nadrágot is húzott a színész. 

http://lilavenger.tumblr.com/post/148417544667/orlando-bloom-and-katy-perry-are-on-vacation-in

A szerelmes képeket elnézve pedig úgy tűnik: Katy Perry és Bloom között a Selena Gomezes ügy óta is minden a legnagyobb rendben.

http://doubleperry.tumblr.com/post/148426515485/katy-and-orlando-on-vacation-in-italy-august-3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top